ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی رو به رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

آغاز برنامه‌های نماز عید فطر از ساعت ۷ در مصلی| نماز ساعت ۸ به امامت رهبر انقلاب اقامه می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۹۳۴۵
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
آغاز برنامه‌های نماز عید فطر از ساعت ۷ در مصلی| نماز ساعت ۸ به امامت رهبر انقلاب اقامه می‌شود
رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر گفت: برنامه‌های ما در جایگاه نماز به‌صورت رسمی از ساعت ۷ صبح آغاز و حدود ساعت ۸ صبح نماز به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی نوری صبح امروز درباره جزئیات برنامه‌ها اظهار داشت: بعد از سه سال وقفه ان‌شاالله نماز عید سعید فطر امسال به امامت رهبر معظم انقلاب در مصلای تهران برگزار می‌شود. نماز عید فطر امسال با شعار «عید بندگی و همبستگی» اقامه خواهد شد. مسیر‌های منتهی به محل برگزاری نماز جمعه و تمهیدات ترافیکی از سوی راهنمایی و رانندگی اعلام خواهد شد. سعی شده با همکاری شهرداری بنر‌هایی در سطح شهر برای اطلاع‌رسانی نصب شود و از ساعت ۵ صبح اتوبوس و مترو رایگان خدمت‌رسانی کنند.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر افزود: درب‌های مصلای تهران از وقت اذان صبح و ساعت ۴ باز خواهد شد و میزبان نمازگزاران هستیم. برنامه‌های ما در جایگاه نماز به‌صورت رسمی از ساعت ۷ صبح آغاز خواهد شد و حدود ساعت ۸ صبح نماز به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اقامه خواهد شد و سپس ایراد خطبه‌های نماز را خواهیم داشت.

نوری تاکید کرد: تمرکز برای ورود به مصلی از درب‌های شمالی از بزرگراه شهید سلیمانی و ایستگاه متروی مصلی در نظر گرفته شده و درب‌های شماره ۱۸، ۱۹ و ۲۰ مصلی در ضلع شمال بازگشایی خواهد شد. همچنین توقف‌گاه‌ها و پارکینگ‌های وسیعی در ضلع شمالی مصلی در نظر گرفته شده تا مشکلی در پارک خودرو‌ها نداشته باشیم. مترو در زمان برگزاری نماز عید فطر در ایستگاه شهید بهشتی توقف نخواهد داشت و ایستگاه‌های میرزای شیرازی، شهید قدوسی و سهروردی جایگزین خواهد شد.

رئیس ستاد برگزاری نماز عید فطر تصریح کرد: مردم در زمان حضور در مصلی حتما مهر و سجاده همراه خود داشته باشند و از همراه آوردن وسایل غیرضروری پرهیز کنند تا در مبادی حفاظتی و انتظامی دچار توقف و ترافیک نشویم. از مردم می‌خواهیم از درب‌های شمالی وارد مصلی شوند؛ البته در سمت شرقی هم درب‌های شماره ۱۲ تا ۱۵ باز خواهد بود.

وی در خاتمه با بیان اینکه نماز عید فطر به‌صورت زنده از طریق شبکه‌های صداوسیما پخش خواهد شد، خاطرنشان کرد: ما این آمادگی را داریم که اگر روز جمعه به‌عنوان عید فطر اعلام شد، نماز عید فطر را با آمادگی کامل برگزار کنیم؛ اگر این‌طور شود با برگزاری نماز عید فطر در مصلی تهران، دیگر نماز جمعه را نخواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->